Кулінарія

9 рецептів салатів з соковитою і хрусткі редиски

Коли з’являються перші свіжі овочі, хочеться готувати і їсти салати кожен день. Цього разу пропонуємо вам варіанти яскравих і смачних салатів з хрусткою редискою. Деякі варіанти салатів можна і на святковий стіл подати (якщо у вас намічається якесь свято). Повірте, після зими салати зі свіжих овочів гості з’їдають дуже швидко. Готуйте з любов’ю!

Салат з пекінської капусти і редиски

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Капуста пекінська 300 г
  • Редиска – 250 г
  • Кріп – 2 гілочки
  • Петрушка – 2 гілочки
  • Сметана – 2-3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

Калорійність: 26 кКал

Час приготування: 25 хв.

——–

Салат з редискою і яблуком

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Яблуко – 1 шт.
  • Редис – 10 шт.
  • Листя салату – 5-6 шт.
  • Сир – 50 г
  • Сік лимона – 1 ч. л.

Заправка:

  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця французька 1 ч. л.
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Калорійність: 64 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Картопляний салат з редькою

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 100 грам;
  • Картопля варена – 2-3 шт;
  • Петрушка,зелена цибуля – 1 пучок.

Для заправки:

  • Соняшникова олія – 4 ст. л;
  • Гірчиця в зернах – 1 ч. л;
  • Мед – 1 ч. л;
  • Лимон(сік) – 1 ст. л;
  • Сіль,перець – за смаком.

Калорійність: 132 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Салат з редису і консервованої кукурудзи

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Кукурудза консервована – 0,5 банки (90-100 г)
  • Редис – 200 г
  • Цибуля зелена – 3 стебла (6-8 г)
  • Сметана будь-якої жирності – 3 ст. л.
  • Петрушка – 10 г
  • Сіль і перець – за смаком

Калорійність: 45 кКал

Час приготування: 10 хв.

——–

Марокканський салат з редису і апельсина

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Апельсини – 2 шт.
  • Цибуля червона 0. 5 шт.
  • Редис – 10 шт.
  • Листя салату – 4-6 шт.
  • Цукор – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • М’ята – за бажанням

Калорійність: 62 кКал

Час приготування: 40 хв.

——–

Салат з редискою, огірками і сиром

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Огірки свіжі – 100 г
  • Редиска – 100 г
  • Сир зернистий – 100 г
  • Зелена цибуля пір’ям – 3-4 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

Калорійність: 63 кКал

Час приготування: 15 хв.

——–

Салат з редискою, огірком, яйцем і помідором

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 150 г
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 2 шт.
  • Кріп, петрушка – по 2 гілочки
  • Сметана – 2-3 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком

Калорійність: 57 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Салат з редиски з горошком і яйцем

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редис – 250 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Горошок – 100 г
  • Цибуля зелена – 2 шт.
  • Листя салату – 1-2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Оливкова олія – 3-4 ст. л.

Калорійність: 149 кКал

Час приготування: 20 хв.

——–

Салат з редиски з майонезом

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Редька – 200 г
  • Майонез – 40 г
  • Зелена цибуля – 7 г
  • Кріп – 4 г
  • Сіль, чорний перець – за смаком

Калорійність: 116 кКал

Час приготування: 15 хв.