Якщо ви ще не куштували ці кабачки, то багато що втратили: дуже смачні! У мене їхній чоловік та діти розхоплюють прямо зі сковороди. Не встигаю готувати навіть))
Мабуть, це рецепт-лідер останнім часом. Раджу всім обов’язково приготувати – не пошкодуєте!
Почнемо з підготовки кабачків:
Ріжемо кружальцями, трохи солимо і перчимо до смаку з двох боків. Товщина кружечків приблизно 5-7 мм, шкірку не знімаємо. Залишаємо кабачки у такому вигляді хвилин на 10, щоб вони пустили сік – його потім зливаємо або промокуємо паперовим рушником.
Далі приготуємо тісто:
З’єднуємо сметану, яйця, сіль, а також сушений чи свіжий подрібнений часник. Додатково до смаку можна додати будь-які спеції, які вам подобаються. А також у тісто можна покласти зелень.
Наступний інгредієнт – це борошно. Замішуємо рідке тісто і можна смажити.
Смажимо кабачки ось так:
Спочатку обвалюємо їх з двох сторін у борошні, потім макаємо в часниковий кляр – і на сковороду.
Смажити можна на рослинному чи вершковому місці.
Обсмажуємо до рум’яної скоринки із двох сторін. Подавати потрібно у гарячому вигляді. На додаток до таких кабачків раджу подати якийсь соус.
Інгредієнти для цієї страви:
- кабачок середнього розміру – 1 шт
- сметана будь-якої жирності – 3 столові ложки
- яйця – 2 шт
- борошно – 3 столові ложки
- часник (сушений або свіжий)
- сіль за смаком
- спеції за смаком
- зелень будь-яка
- олія, щоб посмажити