Інформаційно-пізнавальний журнал

Побутова техніка Про все

5 побутових приладів, які зроблять зручним ваш будинок

Високотехнологічні та функціональні прилади в будинку роблять наше життя простішим, а ще економлять гроші та час. Розповідаємо, яка нетипова техніка буде корисною у будь-якому сучасному будинку.

Розумний холодильник

Сучасні холодильники мають систему очищення та збереження мікроклімату всередині холодильника, що дозволяє забезпечувати ідеальні умови зберігання продуктів для тривалого збереження свіжості. Досить часто моделі оснащені системою іонної стерилізації, що створює високий антибактеріальний захист.

За допомогою вбудованого дисплея із сенсорним керуванням ви можете регулювати температуру всередині холодильника, змінювати режими роботи, заносити в пам’ять власні рецепти, а також залишати повідомлення родичам завдяки вбудованим у корпус динамікам. За допомогою вбудованих ширококутних камер ви можете дистанційно заглянути в холодильник і зрозуміти, що ви забули купити.

5 побутових приладів, які зроблять зручним ваш будинок

Компактна витяжка

Предмет, який допоможе позбавитися неприємних запахів у квартирі. Такий аксесуар зовсім необов’язково встановлювати над варильною панеллю. Сучасні технологічні витяжки можна помістити збоку від неї і заощадити місце на вашій кухні.

Багато витяжок оснащені сенсорами і без проблем підключаються до системи “розумний дім”. Завдяки цьому керувати такою технікою можна зі смартфонів.

Робот пилосос

Сучасний пилосос із дистанційним запуском заощаджує ваш час на прибирання. Робот підключається до домашньої мережі Wi-Fi і віддалено інформує власника про стан прибирання через фірмову програму.

Бездротові вимикачі

За допомогою цього пристрою більше не доведеться штробити стіни, адже вимикач і джерело освітлення зв’язуватимуться один з одним за допомогою радіохвиль, а не проводів. Бездротові вимикачі найчастіше сумісні з будь-якими типами ламп, а керувати ними легко за допомогою системи “розумний дім”.

5 побутових приладів, які зроблять зручним ваш будинок

Компактний водонагрівач

Сучасні водонагрівачі перестали займати велику кількість простору у вашій квартирі. Зараз існують моделі, здатні поміститися в кухонну шафу або шафу у ванній кімнаті. Об’єм таких агрегатів становить 10 або 20 літрів.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *