Інформаційно-пізнавальний журнал

Про все

Маски

Тканинні маски – тренд у догляді за обличчям. Але як вони працюють? Розповідає блоґ belkashop.com.ua.

Розкладемо все по поличках

Тканинна маска складається з тканинної основи, просоченої активним складом. У складі – компоненти, що доглядають, які працюють на певну проблему шкіри.

Це дозволяє підібрати маску для будь-якого стану. Зволожити, надати сяючий колір, усунути жирність — все це можливо з тканинними масками.

Маски

Чому тканинні маски ефективні?

По-перше, завдяки тривалому впливу на шкіру. Маска щедро просочена активним складом, під час використання досягається ефект компресу, завдяки чому, активні компоненти мають можливість інтенсивно впливати на шкіру протягом встановленого способом застосування часу. Також, спосіб застосування маски сприяє релаксу, що також благотворно впливає на шкіру.

Як використовувати маски для тканин?

Тканинні маски можна застосовувати разово як «ефект на вихід»: наприклад, нанести гіалуронову алое-маску від Garnier перед важливою подією – значить забезпечити собі сяючий ефект, що відпочив. Втім, маски можна використовувати регулярно: наносите їх 2–3 рази на тиждень, щоб отримати доведений результат.

А тепер прості правила для відмінного результату:

  1. Підбирайте маску залежно від типу шкіри (суха, жирна, нормальна, комбінована) та проблеми (тьмяний колір шкіри, анти-ейдж, зволоження проблемної шкіри, пігментації).
  2. Використовуйте маску коректно. Наносите її на попередньо очищену шкіру (очищення + тонізація), акуратно розподіліть по обличчю та вирівняйте по поверхні.
  3. Дотримуйтесь рекомендацій: тримайте маску стільки, скільки вказано на упаковці.
  4. Отримуйте задоволення від процедури: зрештою гармонія всередині неодмінно відбивається у тому, як ми виглядаємо.
  5. Дотримуйтесь принципу регулярності: як ми й сказали раніше, оптимальна частота цієї б’юті-процедури — 2–3 рази на тиждень.

Маски

Які маски спробувати?

Щоб оцінити можливості масок, можна почати з базових потреб шкіри – очищення та зволоження. Вибирайте те, чого зараз потребує ваша шкіра!

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *