Інформаційно-пізнавальний журнал

Про все Психологія

4 якості високо цінує себе чоловіки, які приваблюють жінок

У житті є небагато речей, які привабливіші, ніж гарне та чесне самовираження.

Справа в тому, що багато чоловіків починають підлаштовуватися під жінку, але, намагаючись бути зручнішими, вони стають менш привабливими, ніж якби були самими собою.

4 якості високо цінує себе чоловіки, які приваблюють жінок

Ось кілька якостей, які подобаються жінкам у чоловікові, що цінує себе:

Сила незалежності

Коли у вас немає автономності та захоплень – завоювання жінки часто стає самоціллю. А оскільки ви зневірилися завоювати когось, то, природно, не можете бути самим собою при знайомстві.

Жінка ніколи не захоче стати вашою єдиною метою та захопленням.

Помічаючи незалежного чоловіка, вона відчуває його високу цінність, і він стає тим хлопцем, якого вона вже хоче завоювати. І зазвичай буває так, що чим складніше завоювати вас, тим ви привабливіше.

Особисті кордони

Проблема багатьох чоловіків у тому, що вони не мають особистих кордонів. Ось у чому річ: коли жінка починає погано поводитися з чоловіком і бачить, що це може зійти з рук, повага зменшується.

Не варто зачаровуватись дівчиною до готовності терпіти все, що вона робить. Коли вона з вами, вона не робить ласки. Ви разом, наприклад, щоб добре проводити час.

Вміння говорити те, що на думці

Розмова з чоловіком, який намагається бути максимально політкоректною, ймовірно, виявиться нудною для жінки. Це одна з причин, чому «хороші хлопці» часто зазнають невдачі — страх сказати, щось сміливе або навіть образливе призводить до самоцензури.

Жінці більше сподобається, коли чоловік має тверду думку, ніж його бажання уникнути конфронтації.

4 якості високо цінує себе чоловіки, які приваблюють жінок

Високі стандарти

Жінки не хочуть бути з хлопцями, які мають низькі стандарти. Чому? Це змушує думати, що чоловік погодився бути з нею не тому, що вважає її найкращою, а тому, що вона виявилася доступним варіантом.

Один із способів визначити чоловіка з низькими стандартами – це його одяг. Хлопець, який цінує себе, докладає зусиль і одягається добре чи хоча б охайно.

Інший спосіб – тип його роботи. Якщо він ненавидить свою роботу, але продовжує її виконувати і навіть скаржиться на неї — це точно розповість про те, що він готовий задовольнятися малим.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *